Skip to main content

Terugblik TSM Business School

Op donderdag 11 april organiseerde Kennispark Ondernemers samen met TSM Business School een leerzame middag bij het U Parkhotel. Drs. Maaike Arends gaf een masterclass over sociale systemen en communicatie in bedrijven.

De aanwezigen werden onder het genot van de lekkerste hapjes geïnspireerd om na te denken over bedrijfskundige uitdagingen in hun eigen omgeving. Veranderingen in bedrijven creëren spanningen. Hoe ga je om met deze spanningen en welke aanpak kun je beter vermijden? Zo raakte ze verschillende items. Onder andere relaties op de werkvloer, conflicthantering, hoe je omgaat met weerstand, kracht en kwetsbaarheid en verandering in systemen. Ze vertelde hoe belangrijk erkenning, genegenheid en invloed is voor ieder mens. En hoe belangrijk het is om de waarom van een verandering helder te hebben. Drs. Maaike Arends legde dit op een hands-on manier uit met duidelijke praktijkvoorbeelden.

Na afloop was er een netwerkborrel. Er werd nagepraat over de masterclass en er werden nieuwe connecties gemaakt. De borrelhapjes en drankjes vormden een mooie afsluiter van een inspirerende middag.

Bekijk de foto’s voor een indruk van de masterclass!

Zien we jou ook bij de volgende activiteit?

Mocht je meer willen weten over trajecten bij TSM Business School kun je contact opnemen met Nalou Cozijn, Studieadviseur: +31 6 82 19 34 38