Skip to main content

Een ondernemersvereniging
voor het hele Kennispark

Kennispark Ondernemers houden van samen optrekken en elkaar inspireren tot nieuwe ideeën. Het avontuur van ondernemen gaan we niet uit de weg en we moedigen anderen aan om mee te doen. Tijdens onze activiteiten ontstaan nieuwe verbindingen, nieuwe samenwerkingen en vriendschappen. Zo kunnen ondernemers en hun organisaties op een persoonlijke manier groeien.

Bloei van Enschede

Wij zien ondernemende bedrijven en organisaties als krachtig instrument om de omgeving positief te veranderen. We zien dat spontane ontmoetingen bijdragen aan het versterken van ondernemers en organisaties onderling. Door interactie tussen bedrijven uit verschillende sectoren ontstaan nieuwe ideeën en innovaties. Deze interactie stimuleert ontwikkeling van ondernemers, medewerkers en bedrijven.

We zien ondernemers die innoveren en over de muren van het eigen bedrijf heen durven te kijken. We zien een Kennispark waar ontspanning, plezier en sport hand in hand gaan met high tech, innovatieve en dienstverlenende bedrijven. Wij geloven dat het inspireren, samenbrengen en het in beweging brengen van ondernemers én medewerkers op het Kennispark goed is voor de bloei van de stad Enschede en haar omgeving.

Samenwerken en versterken

Wij bewegen ondernemers en hun medewerkers op het Kennispark door inspirerende bijeenkomsten en activiteiten, waardoor communicatie en ontmoeting worden versterkt en bedrijven tot bloei komen.

Het bestuur

Een vereniging met, voor én door ondernemers.

Irith Hoffmann
Voorzitter
Gerco van de Steeg
Gerco van de Steeg
Penningmeester
Bianca Screever
Bianca Screever
Secretaris
Steffie Heesakkers
Algemeen bestuurslid
Jaap Geerts
Jaap Geerts
Algemeen bestuurslid
Vacature
Algemeen bestuurslid

Documenten

Hieronder vind je de belangrijk documenten van Kennispark Ondernemers als vereniging.

Samenwerken aan een levendig Kennispark

Kennispark Ondernemers is een onafhankelijke vereniging voor ondernemers en organisaties op het Kennispark. We staan in contact met andere organisaties die in het gebied actief zijn. 

Netwerk, ontmoet, verbind ondernemers op het Kennispark