Oliebol Glühwein Walkthrough – gaat gewoon door!

  • 21 december 2021
  • 15:00
  • Innovatiepad Kennispark

Oliebol Glühwein Walkthrough – gaat gewoon door!

Update 20-12: Het goede nieuws: De oliebollen walkthrough gaat gewoon door! Welkom en lees gauw verder!

We hebben juist met deze activiteiten rekening gehouden met alle scenario’s. Omdat het een take away is  – en afhalen is toegestaan – gaan we toch het lekkers uitdelen. We moedigen ondernemers aan een mooie wandeling te maken over het innovatiepad en op veilige afstand even te zwaaien naar elkaar.
Het lijkt ons mooi jullie morgen ook even te mogen begroeten.

Op dinsdag 21 december 2021 organiseren we een Oliebol Glühwein Walkthrough. Vanaf 15 uur kan je op het Innovatiepad je coupons inleveren.

Begin week 50 ontvangen zowel leden als niet-leden een brievenbuspakketje ontvangen met meer informatie en coupons voor deze leuke activiteit. Werk je (veel) thuis en is er niemand op kantoor, ga dan eind volgende week even bij je kantoor langs om je brievenbus te legen, want dit wil je niet missen. Neem de coupons mee en kom gezellig wandelen over het Innovatiepad. Elk bedrijf mag twee personen op (het innovatie)pad sturen ;).

Met deze buitenactiviteit houden we rekening met de huidige coronamaatregelen. Er is genoeg mogelijkheid om voldoende afstand te houden. De Walkthrough is volledig buiten, zodat deze activiteit voor iedereen toegankelijk is. Van harte welkom!

Wel of geen lid, maar geen pakketje ontvangen? Geen probleem! Kom alsnog langs om de oliebollen en Glühwein te innen! Nog geen lid van onze ondernemersvereniging? Word lid

Netwerk, ontmoet, verbind ondernemers op het Kennispark


Met gemaakt door Comyoo | creatieve studio